Menu Sluiten

Complex Herenweg, Gillestuin, algemene tuin:

Elke eerste zondag van de maand van 1400uur tot 1600uur wordt de ‘Schuif ’s aan’ gehouden, voor alle leden en inwoners van Heemstede. (openbaar)

Iedere woensdagochtend van 10.00uur tot 11.00uur koffieochtend (uitsluitend leden)

Zaterdag 23 april BLOEMENCORSO HERENWEG (uitsluitend leden)

Wil je de corso van heel dichtbij zien? Dat kan! Op 23 april om ca. 20.00uur rijdt de corso langs het entree van complex Herenweg.

Vanaf 18.00uur ben je van harte welkom op de gemeenschappelijke Gillestuin. Voor alle aanwezigen is er soep van het huis.

Bij mooi weer gaan de bbq’s aan. Wat je voor de bbq zelf dient mee te nemen:

Drankje en een glas, bord, bestek en servet. Vlees/vis of vega.

Wij zorgen voor brood en aardappelsalade

Wij verzoeken je vriendelijk voor donderdag 21 april per mail aan te melden (+aantal personen) via gillestheetuin@gmail.com zodat we weten hoeveel wij in moeten kopen.

Complex Manpadslaan:

zaterdag 7 mei 2022 van 11.00 – 14.00 uur op de parkeerplaats van het Manpad, Plantjesmarkt (openbaar)

Voor wie: Elke tuinder, die plantgoed (stekjes, zaailingen e.d. ) over heeft, kan dit aanbieden op de plantjesmarkt. Aanmelden bij Pim van Oosterhout (pimvano@gmail.com) of Chris van der Lee (cvanderlee17@kpnmail.nl)

Geen commerciële kraampjes, maar een ouderwetse plantjesmarkt voor en door tuinders!